Windturbine Service
home   /   diensten  /   enercon

Enercon

De Duitse windturbinefabrikant Enercon heeft al meer dan 28.000 windturbines ge├»nstalleerd. De fabrikant is een grote internationale speler die focust op groter. Windturbineservice is ge├»ntereseerd in de aankoop van uw Enercon windturbine of windturbinepark en komt graag tijdig in contact met u. Wij geven uw windturbine een 2e leven in het buitenland. Indien gewenst blijft u zelf eigenaar van de windturbine.
 

Onze Kwaliteit

Windturbines zijn enorme investeringen en complexe machines welke uiteraard niet zomaar kunnen worden onderhouden, daar is kennis en ervaring voor nodig. Door de door ons opgedane kennis en ervaring in te zetten kunt u ervan uitgaan dat de turbines door gedegen monteurs worden geplaatst en onderhouden. Al onze servicemonteurs zijn voorzien van de laatst vereiste GWO opleidingen en trainingen evenals BHV en VCA voor de nodige veiligheid in, rond en met de windturbine. 

Zowel voor solitaire windturbines als voor windparken geldt dat kwaliteit en veiligheid voorop moet staan en er verantwoordelijk mee moet worden omgegaan.


Onze Ervaring

Door al sinds ons bestaan nauw samen te werken met de grotere energiemaatschappijen in Europa voor het onderhoud en het geven van advies op windpark niveau weten wij wat voor u als maatschappij belangrijk is. Wij hebben aan 1 woord genoeg. Onze dienstverlening is dan ook volledig op de strakke eisen van de maatschappijen afgestemd om duidelijk overzicht te houden en goed samen te werken met de windpark beheerder(s). Denk hierbij aan het melden van intervallen, toezien op de veiligheid, werken volgens protocollen, bijhouden onderhoudspapieren, arbo keuringen, urenverantwoordingen etc. Maar het bijhouden alleen is wat ons betreft niet voldoende. Wij verschaffen graag voldoende informatie om ook uw administratie volledig te maken en plannen regelmatig evaluaties om elkaar scherp te houden.