Windturbine Service
home   /   diensten  /   energiemaatschappijen

Energiemaatschappijen


Graag maken wij van de mogelijkheid gebruik de innoverende energiemaatschappijen te bedanken met het initiatief om schone energie op te wekken. Zonder deze initiatieven zou deze verantwoordelijke stap niet mogelijk zijn geweest en zou de ontwikkeling heden ten dagen niet zo snel zijn gegaan. Een belangrijk onderdeel in het opwekken van schone energie is het kiezen van een goede en solide bron. Windenergie is een van de meest aantrekkelijke vormen van winning, immers wind is onuitputtelijk en waait dag en nacht. In Nederland wordt al sinds 1280 gewerkt met windenergie en staat de molen tevens symbool voor de Nederlands cultuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Nederlanders hier zo begaan mee zijn en wij als Nederlandse organisatie de nodige affiniteit hiermee hebben.

Als organisatie in deze branche vinden wij het enorm belangrijk dat de energiemaatschappijen van dit nieuwe tijdperk voldoende worden bijgestaan in de keuze voor schone energie. Om die reden begeleiden wij tal van maatschappijen bij de keuze voor de juiste windturbine, locatie en omvang van projecten alsmede het onderhouden van reeds actieve windparken. Als energiemaatschappij ligt de focus bij het rendabel en verantwoord opwekken van energie en niet bij het plaatsen en onderhouden van windparken, daar heeft u ons dan ook voor! 

Onze Kwaliteit

Windturbines zijn enorme investeringen en complexe machines welke uiteraard niet zomaar kunnen worden onderhouden, daar is kennis en ervaring voor nodig. Door de door ons opgedane kennis en ervaring in te zetten kunt u ervan uitgaan dat de turbines door gedegen monteurs worden geplaatst en onderhouden. Al onze servicemonteurs zijn voorzien van de laatst vereiste opleidingen en trainingen evenals BHV en VCA voor de nodige veiligheid in, rond en met de windturbine. 

Zowel voor solitaire windturbines als voor windparken geldt dat kwaliteit en veiligheid voorop moet staan en er verantwoordelijk mee moet worden omgegaan.

Onze Ervaring

Door al sinds ons bestaan nauw samen te werken met de grotere energiemaatschappijen in Europa voor het onderhoud en het geven van advies op windpark niveau weten wij wat voor u als maatschappij belangrijk is. Wij hebben aan 1 woord genoeg. Onze dienstverlening is dan ook volledig op de strakke eisen van de maatschappijen afgestemd om duidelijk overzicht te houden en goed samen te werken met de windpark beheerder(s). Denk hierbij aan het melden van intervallen, toezien op de veiligheid, werken volgens protocollen, bijhouden onderhoudspapieren, arbo keuringen, urenverantwoordingen etc. Maar het bijhouden alleen is wat ons betreft niet voldoende. Wij verschaffen graag voldoende informatie om ook uw administratie volledig te maken en plannen regelmatig evaluaties om elkaar scherp te houden.