• slide2
    Plaatsen en onderhouden van windturbines.
    Wind Turbine Service
  • slide4

Over ons

Wind Turbine Service is een toonaangevend en sterk groeiende nationale en internationale organisatie op het gebied van windenergie. Onze sporen gaan terug naar begin jaren ‘90 waarin de kennis en ervaring is ontstaan om in deze bewegende sector met solide en adequate oplossingen te komen.

 

Windturbine onderhoud

Wind Turbine Service is één van de eerste onafhankelijke onderhoudsbedrijven voor Windturbines in Nederland. Door onze jarenlange ervaring, hoeveelheid tevreden klanten en luisterende oren in markt hebben wij een aantal relatief standaard Onderhoudspakketten samengesteld.

 
Windturbine eigenaren

Uw windturbine is een mooie bron van inkomsten maar een zeer kostbare en soms fragiele machine. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat deze windturbine draait als de wind het toelaat. Helaas staan de windturbines door wat voor reden dan ook nog wel eens stil.

 

In- en verkoop windturbines

Windturbineservice BV onderhoud, reviseert en verkoopt windturbines. Wij onderscheiden ons door turbines met 5 tot 10 jaar garantie aan te bieden. Een tweede hands windturbine is en blijft hierdoor een waardevolle investering. Wat ons verder onderscheidt is onze betrokkenheid. 

 


Welkom bij Wind Turbine Service


Wind betekent in onze ogen een schone vorm van energie door bewegingen van de natuur. Om deze bewegingen om te zetten in schone energie weten wij, als specialist in de windturbine sector,als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende windturbine daarbij is. Sinds begin jaren ‘90 zijn wij actief met tal van onderhoudstechnieken en oplossingen om deze fascinerende vorm van energie continu en rendabel om te kunnen blijven zetten voor een betere wereld! 

Windturbineservice B.V. (WTS B.V.) is een allround service- en onderhoudsbedrijf met vele jaren ervaring. Kernwoorden voor een draaiende windturbine zijn “service en onderhoud”, onze kerntaken! WTS verricht service en onderhoud aan veel soorten windturbines. Naast uitsluitend onderhoud kunnen wij complete onderhoudspakketten inclusief bladonderhoud, arbo-keuringen en verzekeringen aanbieden. 

WTS is dagelijks actief om langetermijndoelstellingen in nauw overleg met opdrachtgevers en leveranciers op detail in te vullen. We worden regelmatig betrokken bij projecten ten behoeve van het vervangen/aanpassen van een windpark. In al onze activiteiten streven wij naar open relaties en proberen wij steeds nieuwe ideeën aan te reiken!