Windturbine Service
home   /   over_ons  /   onze_structuur

Onze structuur

Wind Turbine Service b.v. is ontstaan door het voortzetten van een ondernemerschap uit de begin jaren '80. Deze fabrikant stond aan de vooravond van de ontwikkelingen op windgebied waar wij vandaag de dag staan. Door de kennis en ervaring van de toenmalige pioniers over te nemen en voort te zetten begeven wij ons op dit moment in een kennisrijke organisatie waarbij "kan niet" niet bestaat. 

Onze organisatie omvat een aantal afdelingen om gestroomlijnd te kunnen werken. Met een groot aantal volledig uitgeruste onderhoudsteams in Nederland en daarbuiten zijn wij in staat adequaat te reageren. Al onze onderhoudsmedewerkers zijn voorbereid en beschikken over de belangrijkste en laatste opleidingen om de windturbines en haar toepassingen met fluwelen handschoenen vast te pakken. 

Voor de nodige informatievoorziening, promotie en verkoop staat onze Sales afdeling vanuit ons hoofdkantoor in Nederland continu klaar om de nodige vraagstukken beantwoorden en zijn zij zeer gedreven in het vinden van samenwerkingsverbanden. Een betere wereld maak je volgens ons namelijk niet alleen. 

Om tot concrete oplossingen te komen en gebruik te maken van de mogelijkheden welke geboden worden is onze Development afdeling steeds weer in beweging op zoek naar nét dat verschil om de windturbine gemakkelijker, beter en/of rendementvoller te laten draaien. De mogelijkheden zijn grenzeloos, of dit nu gaat om bepaalde afstellingen, onderdelen, meetapparatuur etc. Voor de laatste ontwikkelingen kunt u op deze site terecht.