Windturbine Service
home   /   onderhoud  /   windturbine_eigenaren

Windturbine eigenaren


Uw windturbine is een mooie bron van inkomsten maar een zeer kostbare en soms fragiele machine. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat deze windturbine draait als de wind het toelaat. Helaas staan de windturbines door wat voor reden dan ook nog wel eens stil en dan is een adequate en snelle reactie voor zowel de windturbine zelf als Uw inkomsten en/of energievoorziening van groot belang. 

Bent u nog niet in het bezit van een windturbine maar bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag op weg met uw plannen, voorzien u graag van informatie en kunnen u bijstaan in het gehele traject omtrent de aanschaf, plaatsing en onderhoud. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Voorkomen is beter dan...
Vele storingen zijn gelukkig te voorkomen door een team van specialisten de windturbine te laten onderhouden. "Voorkomen is beter dan Genezen!" Het is een vaakgehoorde term maar voor Uw windturbine geldt deze regel wel degelijk. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een nationaal en internationaal onderhoudsbedrijf waarbij Uw windturbine centraal staat. Door de ligging van ons bedrijfspand met grote loods en het aantal volledig uitgeruste servicebussen zijn wij dan ook snel ter plaatse om onderhoud en eventueel voorkomende storingen door onze storingsdienst op te pakken. 

WTS een serieuze speler...
Door onze jarenlange ervaring in de meest voorkomende windturbines zijn wij een veel geraadpleegde organisatie door fabrikanten, energiemaatschappijen en aanverwante organisaties. Op deze manier hebben wij een netwerk van bedrijven opgebouwd waardoor wij snel en onder goede voorwaarden onderdelen, materialen, materieel enz. kunnen inkopen. Iedere dag telt voor Uw windturbine!

Lagere kosten voor U...
Bij de plaatsing en tijdens de garantieperiode van uw windturbine is het onderhoud volledig verzorgt door de fabrikant echter valt deze regeling na de garantieperiode weg en zult u op zoek moeten gaan naar een geschikt onderhoudsbedrijf welke het onderhoud voor u overneemt. Om met Uw wensen en kosten/baten gedachten rekening te houden hebben wij een aantal scherpe en complete onderhoudsovereenkomsten samengesteld. Omdat wij vinden dat geen windturbine en geen windturbine-eigenaar hetzelfde is maken wij een onderhoudsplanning en mogelijkheden voor u op maat. Het preventief onderhoud, storingen en verzekeringen zijn natuurlijk de standaard onderdelen welke als uitgangspunt gelden. Mocht het wenselijk zijn dan kunnen wij u onze all-in garantieovereenkomst voorleggen waarbij aan iedere vorm van dekking is gedacht.

Wij maken graag kennis met U... 
Hebben wij Uw interesse voor het onderhouden van Uw windturbine weten te wekken en stelt U het op prijs om persoonlijk kennis te maken met onze organisatie dan vragen wij u vriendelijk een afspraak met één van onze collega’s te maken. Tijdens een vrijblijvende kennismaking kunt u uiteraard al uw vragen stellen en worden eventuele mogelijkheden helder bij u neergelegd!